StoryEditorOCM
ŽupanijaVEĆ SLAVE

‘Imamo 700 glasova prednosti‘: euforično raspoloženje u izbornom stožeru Marka Jelića u Kninu. Ukić-Kotarac: Izgleda da će konačno izaći sunce našoj županiji

Piše Marijo Kavain, Šibenski.hr
30. svibnja 2021. - 19:54

U stožeru Marka Jelića, novinari još nemaju pristupa. Čuju se samo oduševljeni uzvici koji prate dojave rezultata s pojedinih izbornih mjesta.

- Imamo 700 glasova prednosti! -  javljaju iz Jelićevog stožera ekipi koja nestrpljivo čeka ispred vrata.

- Prvi podaci su odlični, izgleda da će konačno izaći sunce u Šibensko- kninskoj županiji. Prema našim informacijama, u jako velikom broju mjesta vodimo. Nadam da je s današnjim danom jedna era HDZ-a u našoj županiji završila- izjavila je Iris Ukić- Kotarac, kandidatkinja za zamjenicu župana Marka Jelića.

Prema njezinim riječima, i u ovom izbornom ciklusu postojali su pokušaji krađe, sufliralo se i prijetilo biračima da moraju izabrati Pauka:

- Međutim, hrabri ljudi su odlučili izaći na birališta i uzeti sudbinu u svoje ruke, a ne više okretati drugi obraz. Prema neslužbenim rezultatima, stojimo jako dobro, ali ipak bih voljela pričekati službene rezultate prije nego proglasimo konačnu pobjedu- rekla je Ukić. Kotarac.

Ipak, nije propustila dodati:

- Slijedi nam veliko čišćenje, veliko pospremanje i jedan novi život u županiji- rekla je kandidatkinja s Nezavisne liste Stipe Petrina koji su podržali Marka Jelića u utrci za šibensko- kninskog župana.

25. travanj 2024 19:02