StoryEditorOCM
ŽupanijaRuka pomoći

I Općina Murter-Kornati pozvala mještane da pomognu stradalima: od danas prikupljaju trajnu hranu, deke, vreće za spavanje, nude smještaj...

Piše šibenski.hr
30. prosinca 2020. - 09:34
Cijela Hrvatska je na nogama. Pomoć za krajave stradale u jučerašnjem razornom potresu stiže sa svih strana. Toj velikoj obitelji pridružila se i Općina Murter-Kornati, koja je pozvala svoje sugrađane da još jednom pokažu veliko srce.
 
- Pozivamo sve koji žele pomoći nastradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji da dostave donacije u bivši prostor trgovine Djelo u prizemlju zgrade Općine Murter-Kornati počevši od danas 30. prosinca 2020. od 9 sati do petka 1. siječnja 2021. do 12 sati.
 
U srijedu i četvrtak donacije će se primati od 9 do 20 sati. Prikupljamo samo nekvarljivu hranu (npr. tjestenine, ulje, brašno, konzerve, umjetno dječje mlijeko, kašice za djecu i sl.), vodu i higijenske potrepštine (uključujući dječje pelene). Ukoliko su dobrom stanju, prikupljamo i vreće za spavanje, posteljine, deke i zimske jakne.
 
Općina Murter-Kornati će organizirati transport prikupljenih donacija Hrvatskom crvenom križu (https://www.hck.hr/.../upute-za-donacije-i-pomoc.../10649).
 
Sve koji su voljni ponuditi smještaj usmjeravamo na https://hrturizam.hr/smjestaj-za-nastradale-u-potresu.../.... Vezano uz ponudu smještaja možete se obratiti i našem kontaktu: Mirjana Jakovljević - 091 321 0090.
30. travanj 2024 22:14