StoryEditorOCM
Županijapuno mladih i žena

HDZ u Kninu predao kandidacijske liste: ‘Izlazimo na izbore kao najjača stranka, koja je postavila temelje našeg grada‘

Piše Šibenski.hr
29. travnja 2021. - 14:16
Nikola Blažević kandidat je za gradonačelnika i nositelj liste za Gradsko vijeće, a Sanja Bebek je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Grada KninaHDZ Knin

Hrvatska demokratska zajednica predala je kandidacijsku listu za izbor gradonačelnika i kandidacijsku listu za Gradsko vijeće Grada Knina. Nikola Blažević kandidat je za gradonačelnika i nositelj liste za Gradsko vijeće, a Sanja Bebek je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Grada Knina.

- Za donošenje kvalitetnih odluka izrazito je važan tim ljudi, a upravo je naša lista za Gradsko vijeće Grada Knina spoj iskusnih, perspektivnih i obrazovanih osoba na kojoj dominiraju žene i mladi ljudi.  Naime, od ukupno 15 kandidata čak njih 8 ili više od 50 posto su žene, a 9 od 15 kandidata ili njih 60 posto čine mladi visokoobrazovani ljudi u dobi od 26 do 38 godina.

Poseban štih listi za Gradsko vijeće daje nekolicina iskusnih članova stranke koji listi daju težinu stranačkim i životnim iskustvom. Uz istaknute članove koji stranačka i ratna iskustva nose iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine svakako treba spomenuti angažman Vedrane Požar, bivše predsjednice Gradskog vijeća iz saziva u kojem je Nezavisna lista Marka Jelića obnašala vlast u Kninu, no danas kao nezavisnog kandidata na 2. mjestu liste koji podupire kandidate, listu i program Hrvatske demokratske zajednice.

To je lista budućih vijećnika koji razumiju potrebe svojih sugrađana, težinu i odgovornost sudjelovanja u izvršnoj vlasti. Svi naši kandidati imaju isti razlog za političku utakmicu - Unatoč obećanjima aktualne vlasti, u Kninu se danas ne živi bolje.

Fokus našeg programa su ljudi. Kninjani. Bez obzira jesu li ovdje rođeni ili ne. Njih želimo i zadržati, i vratiti. Uz ljude, učinit ćemo sve da zadržimo institucije koje naš grad čine ozbiljnim gradom. Zato što mi biramo Knin i danas i sutra, izlazimo na izbore kao najjača stranka, koja je postavila temelje našeg Grada i koja će naš grad okrenuti budućnosti - poručili su HDZ-ovci.

16. travanj 2024 01:26