StoryEditorOCM
ŽupanijaZASLUŽENO

General Rahim Ademi dobit će veliko priznanje: postaje počasni građanin grada Knina

Piše T. V.
22. svibnja 2024. - 11:18
General Rahim Ademi dobit će priznanje počasnog građanina Grada Knina za doprinos u uspostavi teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske i oslobađanje Grada Knina.Nikša Stipaničev/Cropix/Cropix

Vijećnici Grada Knina prihvatili su predložene kandidate za ovogodišnja gradska priznanja koja se dodjeljuju u povodu Dana grada.

General Rahim Ademi dobit će priznanje počasnog građanina Grada Knina za doprinos u uspostavi teritorijalne cjelovitosti Republike Hrvatske i oslobađanje Grada Knina.

Plaketa ide Juri Zečeviću za 77 puta darovanu krv. Za izniman doprinos unapređenju zdravstva te predani rad u Općoj i veteranskoj bolnici Hrvatski ponos Knin, nagradu Grada Knina će dobiti dr. Marko Čičak.

Isto priznanje ide i Stanku Gojeviću, predsjedniku Uprave i direktoru tvrtke Karl Dietz d.o.o. Kijevo za doprinos unapređenju društvenog i gospodarskog života grada.

Nagrada će se uručiti i Ivanu Vidoviću, načelniku policijske postaje Knin, zatim kninskoj ispostavi Zavoda za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije te Nikoli Kalatu za doprinos unapređenju razvoja zdravstvene zaštite. Posthumno će dobiti i pjesnik Fabijan Lovrić.

10. lipanj 2024 15:10