StoryEditorOCM
ŽupanijaOdlična ekipa

Europarlamentarka Biljana Borzan podržala rogozničku listu SDP-a: ‘Prvi put u životu sam u ovom prekrasnom mjestu‘

Piše Vedrana Stočić
7. svibnja 2021. - 10:57

Zastupnica Europskog parlamenta Biljana Borzan prošetala je rogozničkom rivom, pozdravila se s brojim Rogozničani koji su je prepoznali i nije im propustila reći: blago vama kada živite na ovom suncu i u ovom plavetnilu.

Inače, poznata europarlamentaraka došla je dati potporu listi SDP-a za rogozničko Općinsko vijeće.

-Moram reći da sam prvi put u životu u Rogoznici i nije mi žao, zaista je prekrasno mjesto, a dočekala me je i odlična ekipa. Došla sam im dati podršku jer vidim da imaju entuzijazma i volje da Rogoznicu uvedu u bolju, pošteniju i pravedniju budućnost. Pozivam Rogozničane da ih podrže, neće požaliti.-izjavila je Borzan.

Potporu listi SDP-a dao je i kandidat za Šibensko-kninskog župana i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Joško Šupe.

- U Rogoznici mi je fokusu uvođenje reda na pomorskom dobru jer to je najvrijedniji resurs koji se bez milosti troši. Jedini županijski planski dokument koji je još na snazi je Obalni plan, u njemu jasno piše da devastaciju pomorskog dobra treba svesti na najmanju moguću mjeru, odnosni da na uskom obalnom pojasu ne bi trebala graditi takozvana apartmanska naselja. Na terenu se Obalni plan ne poštuje, grade  se neboderi i kućetine uz samo more.  Pozabavit ćemo se i skandalom oko otoka Smokvica. U toj, službeno vojnoj bazi Hrvatske vojske, stranici rade što ih je volja, bez ikakvih dozvola i nadzora, što je nedopustivo.-rekao je u Rogoznici SDP-ov kandidat za župana Joško Šupe.

-Općinska vlast samo 10 dana prije izbora raspisala je natječaje za dva najvažnija radna mjesta u Općini Rogoznica. Nekoliko dana prije izbora zapošljavaju pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela i voditelja odsjeka za komunalne, pravne i opće poslove. Rok za prijavu je samo 8 dana od objave natječaja, a kriteriji su se naglo samnjili u odnosu na nedavno poništene natječaje. Ovo je još jedno kukavičje jaje hadezeove vlasti.-rekao je predsjednik rogozničkog SDP-a i nositelj liste za Općinsko vijeće Čedo Živković.

26. travanj 2024 06:02