StoryEditor
ŽupanijaIzbori u HDZ-u

Dujić i Burić najavili kandidature za novi mandat; Doznajte tko je sve u njihovim timovima

Piše šibenski.hr
6. ožujka 2020. - 15:17
Kandidati za čelne pozicije u županijskom i šibenskom HDZ-uPrivatni album

Dosadašnji predsjednik ŽO Hrvatske demokratske zajednice Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić i dosadašnji predsjednik GO Hrvatske demokratske zajednice grada Šibenika Željko Burić sa svojim timovima najavili su danas kandidature za novi mandat pred članovima županijskog i gradskog izbornog povjerenstva u prostorijama stranke na Baldekinu.

Nediljko Dujić kandidirat će se za predsjednika Županijskog odbora zajedno sa svojim timom kandidata, odnosno potpredsjednicima Danijelom Miletom, Ivanom Malenicom, Josipom Begonjom i Robertom Marićem.

„Sa svojim timom, kojeg čini spoj mladosti i iskustva, i u idućem četverogodišnjem razdoblju želim raditi na pozitivnim promjenama, vođenju politike javnog, a ne osobnog interesa. Da smo uspješno vodili HDZ u Šibensko-kninskoj županiji dokazuje to što danas imamo ministra u Vladi, naši uspjesi prepoznati su i na nacionalnoj razini te se u našoj županiji realiziraju projekti vrijedni više stotina milijuna kuna. Kao i do sada, od svojih suradnika očekujem odgovornost prema poslu, a uvjeren sam kako ćemo i dalje nastaviti ostvarivati pobjede Hrvatske demokratske zajednice na svim izborima koji su pred nama.“, poručio je Dujić.

Željko Burić kandidirat će se za novi mandat predsjednika Gradskog odbora s timom potpredsjednika kojeg čine Paško Rakić, Ivana Vudrag i Mirko Čeko.

„Ovo je tim iskustva, ali i mladih ljudi koji su se svojim vrijednim radom i zalaganjem dokazali, ne samo u stranci, već i u svom profesionalnom životu. Hrvatska demokratska zajednica u gradu Šibeniku može se pohvaliti mnogim sjajnim ljudima koji vole svoj grad te na sve njih računamo i u budućnosti. Mjesta ima za sve one kojima je na prvom mjestu prosperitet i daljnji razvoj našeg Šibenika.“, poručio je Burić.

I Dujić i Burić naglašavaju kako u utrku za novi stranački mandat ulaze zajedno kako bi izrazili snažnu obostranu podršku svojim timovima iza kojih je uspješno četverogodišnje razdoblje te pobjede u svim izbornim ciklusima.

„Unutarstranački izbori u HDZ-u moraju biti fer utakmica u kojoj igra više ekipa, ali na kraju svi izlaze kao pobjednici. U duhu zajedništva koje krasi ime naše stranke, ali i naš rad od osnivanja, nastavljamo raditi za boljitak svih naših sugrađana i lokalne zajednice.“, jedinstvena je poruka Dujića i Burića.

 

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 03:33