StoryEditorOCM
Županijapotpisan ugovor

Dugo je bilo ‘povuci- potegni‘; Krešimir Šakić od 1. rujna preuzima županijsku Turističku zajednicu

Piše Šibenski.hr
24. kolovoza 2022. - 09:43

 

Dugo je bilo 'povuci- potegni' oko izbora novog direktora Turističke zajednice Šibensko- kninske. U konačnici je na to atraktivno radno mjesto izabran Krešimir Šakić, kojeg javnost poznaje kao nekadašnjeg ravnatelja Nacionalnog parka 'Krka', ali i direktora ugašenog TEF-a.

Kako se neslužbeno doznaje, Šakić je bio osobni favorit šibensko- kninskog župana Marka Jelića.

Saga oko izbora direktora županijskog TZ-a ovih dana je i službeno zavšrena, budući da je novoimenovani direktor Krešimir Šakić, potpisao je sa šibensko-kninskim županom i predsjednikom Turističke zajednice Šibensko-kninske županije Markom Jelićem ugovor o radu, na vrijeme od četiri godine.

Ugovor stupa na snagu 1. rujna 2022. godine.

Župan Jelić čestitao je novom direktoru te mu poželio puno uspjeha u radu.

Šakić je zahvalio županu te se obvezao kako će sve poslove i radne zadatke izvršavati sukladno zakonu i najbolje što zna.

Direktor Turističke zajednice Šibensko-kninske županije zastupa Turističku zajednicu Šibensko–kninske županije, organizira i rukovodi radom i poslovanjem ureda, provodi odluke Turističkog vijeća i u granicama utvrđenih ovlasti odgovoran je za poslovanje Zajednice. Za svoj rad odgovara Turističkom vijeću i predsjedniku Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

02. svibanj 2024 03:31