StoryEditorOCM
ŽupanijaDobre vijesti

Drugi dan za redom nema oboljelih u Šibensko-kninskoj županiji: Otpušten jedan pacijent iz šibenske bolnice, ukupno 18 ozdravljenih

Piše Krešimir Gulin
19. travnja 2020. - 08:58

Dobre vijesti stigle su u nedjelju ujutro iz Stožera civilne zaštite Šibensko- kninske županije. Naime, več dava dana za redom, ili cijeli vikend, na području šibensko-kninske županije nema novih zaraženih osoba od koronavirusa, tako da je broj zaraženih osoba i dalje 81.

- Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 10 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Jedan je pacijent otpušten na kućnu njegu, a dva su i dalje na respiratoru u KBC Split. Od počeka epidemije do danas imamo 18 ozdravljenih osoba- kazao je Goran Pauk, načelnik županijskog Stožera civilne zaštite.

Nadalje, u zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj nije bilo dojava o kršenju mjera samoizolacije.

- Broj oboljelih se nasreću smanjuje, zahvaljujući savjesnosti svih naših građana. I dalje apeliramo, poštujte preporuke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, izbjegavate nepotrebna putovanja i kontakte, jer o nama samima ovisi koliko će ovakvo stanje trajati- zaključio je Pauk.

20. travanj 2024 09:19