StoryEditorOCM
ŽupanijaUljari požurite

Do 25.studenog primaju se prijave za sudjelovanje na manifestaciji Dani mladog maslinovog ulja

Piše Katarina Rudan
17. listopada 2017. - 12:39


Udruga dalmatinskih uljara u suradnji s Udrugom senzornih analitičara Olea i Zavodom za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije organizira VII. manifestaciju "Dani mladog maslinovog ulja u Dalmaciji" koja će se održati 9. prosinca u hotelu Olympia u Vodicama.

Iz Udruge dalmatinskih uljara pozivaju proizvođače maslinovog ulja da se, ako žele sudjelovati u natjecanju, na vrijeme prijave.

- Potrebna količina za ocjenjivanje je pola litre ulja, a cijena kotizacije po uzorku iznosi 300 kuna. U taj iznos uključena je kemijska i organoleptička analiza ulja, fond nagrada i svečana večera za jednu osobu na završnoj večeri dodijele priznanja i nagrada.
Zbog ograničenog proja uzoraka, maksimalno 200, prijave će se primati do 25. studenog s tim da organizator može skratiti rok prijave ukoliko se ranije zaprimi maksimalni broj uzoraka, kaže tajnik Udruge Damir Buntić.

Uzorak ulja i uplata se može dostaviti u uljarama ili uplatiti na IBAN: HR6224070001100331920, u opis plaćanja obavezno navesti - za sudjelovanje na VII. Manifestaciji- te ime i prezime, a u poziv na broj odobrenja upisati MIBPG broj ili OIB poljoprivrednog gospodarstva te isto s uzorkom dostaviti na adresu Udruge: Ivana Gundulića 25, Vodice.

Pravo za sudjelovanjem imaju sve fizičke i pravne osobe koje su upisane u registar poljoprivrednih gospodarstava.





 

19. travanj 2024 23:35