StoryEditorOCM
ŽupanijaPet smrtnih slučajeva

Deseti dan za redom u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih osoba od COVID-19; Još četiri pacijenta se oporavljaju

Piše šibenski.hr
23. svibnja 2020. - 11:35

Deseti dan za redom u Šibensko-kninskoj županiji nema novooboljelih osoba od COVID-19. Od ukupno 91 zaraženog pacijenta, oporavilo se njih 82, a pet slučajeva je, na žalost, završilo sa smrtnim ishodom. Još četiri pacijenta se oporavljaju od bolesti i to jedna s područja Grada Šibenika, dvije s područja Općine Biskupija i jedna s područja Grada Drniša, izviijestili su u subotu iz Stožera civilne zapšite Šibensko- kninske županije.

- Na Odjelu infektologije šibenske bolnice nema hospitaliziranih pacijenata oboljelih od koronavirusa. Jedan pacijent s našeg područja i dalje se liječi u KBC-u Split- rekao je Nikola Blažević, načelnik županijskog Stožera civilne zaštite.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora je 64 osobe i svi su kontakti COVID-19 pozitivnih osoba. Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji uzeto 2309 uzoraka.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave šibensko-kninske nije zaprimljena ni jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije.

18. travanj 2024 12:25