StoryEditorOCM
ŽupanijaUŽIVO IZ KNINA

Ćaćić: Rezultati s terena su i više nego dobri, možda i ne bude drugog kruga s HDZ-ovcem Blaževićem!

Piše Tanja Šimundić Bendić
16. svibnja 2021. - 20:18

- Podaci s terena su kako čujemo i više nego dobri, zadovoljni smo, ne krijemo, s nestrpljenjem čekamo prve rezultate. Ali nešto nam govori da će biti dobri. I više nego dobri. Teško je još reći što će biti, ali tko zna, možda i ne bude drugog kruga. Možda sve bude riješeno u prvom,možda pobjeda bude već večeras naša – zadovoljstvo ne krije Marijo Ćaćić, kandidat grupe birača za kninskog gradonačelnika, u čijem taboru u auli Centra Zvonimir cijelo poslijepodne odzvanja dobra atmosfera.

Informativna mreža s terena iz sekunde u sekundu dostavlja najsvježije informacije, kninske ptičice šalju top vijesti prema logističkom centru. I dok s TV ekrana već stižu i komentiraju se prvi neslužbeni rezultati, Ćaćić se zadovoljno smiješka.

- Legao sam jučer bez nervoze. Spavao sam kao beba. Bit će dobro. A vidite atmosferu u našem taboru, i više je nego dobra – kaže Ćaćić.

- Ali kod nas je atmosfera uvijek dobra – nadopunjava ga složno desna mu ruka, Kristina Perić, kandidatkinja za mjesto njegove zamjenice, trenutno i zamjenica još uvijek aktualnog kninskog gradonačelnika Marka Jelića.

Aula se puni ljudima, mezi se uz pićenca, sokove,burek, pladnjevi pršuta i sira su već spremni, ova se ekipa opasno pripremila za veliko večernje izborno slavlje. Na ruku im ide, saznajemo već u prvom điru, a javljaju im to njihovi izvori, što najljućem im konkurentu, Nikoli Blaževiću, HDZ-ovom kandidatu za mjesto gradonačelnika, ne ide toliko dobro kao njima.

- Nije im baš veselo. Čujemo, čujemo, javljaju nam ljudi. A čujte, život – vele nam domaći.

U 19.30 sati procjene su ovakve, Ćaćić će u najgorem slučaju ući u drugi krug s konkurentnom ih HDZ-ovih redova. U najboljem slučaju večeras se ovom taboru sprema veliko slavlje. Svježi rezultati s terena stižu, atmosfera je za sada za pet.

- Za sada vodimo, odlične su vijesti - trešti u Ćaćićevom stožeru.

image
Vojko Bašić/Cropix
19. travanj 2024 23:12