StoryEditorOCM
Županijajednoglasna odluka

Bivši policajac i detektiv koji je prešao u estradne vode izlazi na lokalne izbore: Mile Perkov kandidat HDZ-a za načelnika Tribunja!

Piše šibenski.hr
18. veljače 2021. - 11:39

Općinski odbor HDZ-a Općine Tribunj jednoglasnom odlukom potvrdio je Milu Perkova kao najboljeg kandidata za načelnika općine, za nadolazeće lokalne izbore, objavio je tribunjski HDZ na svojim Facebook stranicama.

Milan Perkov prepoznat je kao osoba kojem je Tribunj iznad svega. To je dokazao i pokazao svojim aktivnim sudjelovanjem i volontiranjem u gotovo svim društvenim zbivanjima u proteklih 10 godina.

Njegovo zalaganje za opću zajednicu, te izraziti entuzijazam kojeg posjeduje, jedan je od bitnih preduvjeta za budućeg načelnika, uz svo iskustvo i znanje koje posjeduje.

Aktivan je u politici od 2018.g., a u općinskom odboru HDZ-a obnaša dužnost tajnika od jeseni prošle godine.

MILAN PERKOV rođen je 18.12.1980.g. Oženjen i otac je troje djece. Od 1999. do 2017.g radio je kao policajac i detektiv u MUP-u, nakon čega se odlučio za estradu. Trenutno je zaposlen kao koordinator na EU projektu.

Uz policijsku akademiju, završio je specijalističke tečajeve iz domene psihologije, komunikologije, etike i standardnih NATO obuka.

Aktivni je član HKUD Tribunj i NK Mladost. Član je HGU, a autor je teksta i glazbe za preko 50 pjesama. Aktivno svira gitaru, a hobiji su mu nogomet i šah, predstavili su HDZ-ovci svog kandidata za načelnika Tribunja.

25. travanj 2024 06:40