StoryEditorOCM
ŽupanijaTko je mučio Stipicu

Animalex povećao na 5 tisuća kuna nagradu za otkrivanje identiteta zlotvora koji su vukli psića vezanog za automobil

Piše Šibenski.hr
29. prosinca 2020. - 09:23

Animalex, udruga za pravnu zaštitu životinja sa sjedištem u Zagrebu povećala je iznos nagrade s 2 na 5 tisuća kuna onome tko im dojavi identitet nasilnika ili više njih koji su na Stipanju kninskim ulicama vezanog za automobil vukli malenog, bijelog psića i ostavili ga na cesti s teškim ozljedama.

"Nudimo novčanu naknadu u iznosu od 5 tisuća kuna za imena počinitelja. Anonimno, u naš inbox (na facebook stranici op.pis.) ili na mobitel 095 524 62 55" - navodi se u mail poruci upućenoj redakciji iz Animalexa. 

Nesretnoj životinji okrutno su nanesene grozne ozljede, a o tome su 26. prosinca na svojoj facebook stranici izvjestile Šibenske šape.

- Veterinar je potvrdio da je pas vezan za auto ili neko prijevozno sredstvo te je tako vučen po cesti. Koža na nogama, preponama i koljenima mu je oderana. Pootpadali su mu nokti, čak i njuškica je oderana, a jastučići na šapama oguljeni. Najgore su rane na prsima, a toliko su duboke da mu se čak i kosti vide. Mališa je pokrpan, dobio je lijekove. Novo ime novi život Stipica. Naš mali Stipica je psić od 7kg, a po veterinaru ima pet godina - napisale su Šibenske šape.

19. travanj 2024 18:18