StoryEditorOCM
Županijasjajne vijesti

Ambulanta u Vodicama uskoro u novom ruhu: u rekonstrukciju se ulaže čak 100.000 eura

Piše Šibenski.hr
16. siječnja 2024. - 18:56

Ivan Bašić, zastupnik SDP-a u županijskoj skupštini istaknuo je svoje zalaganje za izgradnju brze ceste koja bi povezivala Šibenik, Drniš i Knin. Prema njegovim riječima, ovo je ključni projekt za razvoj Županije, koji je, nažalost, ostao izvan glavnih prioriteta lokalne vlasti, piše InfoVodice.

Bašić je naglasio kako brze ceste igraju značajnu ulogu u razvoju regija diljem Hrvatske te izrazio žaljenje što se isto ne događa u njegovoj županiji.

Tijekom emisije, ‘Županijski bagatin‘ Bašić je također govorio o inicijativama SDP-a na lokalnoj razini, spominjući svog stranačkog kolegu Marka Udovičića, predsjednika SDP-a Vodice. Poseban naglasak stavljen je na uređenje ambulante u Vodicama, za što su već poduzeti određeni koraci.

Bašić je kazao da će se rekonstrukcija ambulante, uključujući sanitarne čvorove, instalacije i klimatizaciju čekaonica, financirati iz decentraliziranih sredstava. Ukupna vrijednost radova procjenjuje se na oko 100.000 eura, što je odgovor i na problem hladnih čekaonica tijekom zime.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

27. travanj 2024 23:00