StoryEditorOCM
ŠibenikNA DALMATINI, KOD ČVORA PIROVAC

Životno je ugrožen 26-godišnji vozač cisterne za gorivo koja se sudarila s tegljačem, cesta je i dalje zatvorena za promet (FOTO)

Piše Šibenski.hr
14. lipnja 2017. - 19:09



17. 00 sati:
Završen je očevid prometne nesreće na autocesti A 1 kod čvora Pirovac u kojoj su se sudarili tegljač i cisterna za gorivo. No, o uzrocima nesreće policija još uvijek ne govori tek dojavvljuje kako se sve okolnosti još uvijek ispituju.

Utvrđeno je, međutim, da je cisternom upravljao 26. godišnji mladić koji je zbog ozlijeda prebačen u bolnicu te je životno ugoržen, javlja šibenska policija.

Cesta je i dalje zatvorena za javnosti.


14. 00 sati:
Nesreća na autocesti A-1 kod čvora Pirovac dogodila se oko 14 sati i u njoj su sudjelovali cisterna za prijevoz goriva i tegljač.

Cisterna je, kako su javili iz Operativno – komunikacijskog centra šibenske policije, izletjela ivan kolnika probivši zaštitu ogradu, a vozača su iz cisterne izvlače vatrogasci koji su također stigli na mjesto nesreće.

Vozač cisterne je zbog ozljeda prebačen u bolnicu, a cesta je još uvijek zatvorena za promet. Sreća u nesreći je da gorivo iz cisterne nije iscurilo na cestu, a intervencijom vatrogasaca onemogućeno je da dođe do eksplozije.

Očevid još traje.



 

25. travanj 2024 07:15