StoryEditorOCM
ŠibenikDan otvorenih vrata

Želite postati policajac? Dođite u utorak u šibensku Industrijsko-obrtničku školu i doznajte sve što vas zanima

Piše Šibenski.hr
2. ožujka 2018. - 11:52

Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ su pokrenuli niz promotivnih aktivnosti s ciljem privlačenja što većeg broja zainteresiranih kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018./2019.

U sklopu tog programa, u utorak 6. ožujka u vremenu od 11 do 13 sati u Šibeniku u športskoj dvorani Industrijsko-obrtničke škole će se održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se promovirati rad srednje policijske škole „Josip Jović“ u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2018./2019. godinu.

U to vrijeme u športskoj dvorani će biti postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, na kojim će se moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjela, prevencija) i razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes.

- Pozivamo na Dan otvorenih vrata sve one koji su završili srednju školu u četverogodišnjem trajanju, hrvatski su državljani, mlađi su od 28 godina i imaju želju postati policajac/policajka, da 6. ožujka dođu u športsku dvoranu Industrijsko obrtničke- škole, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

Pozivamo i sve ostale građane, koji imaju želju upoznati se s radom policije, da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata u Šibeniku- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

17. travanj 2024 01:30