StoryEditorOCM
Šibenikbrza reakcija

Zekanović odgovorio Restoviću na prozivke oko Vodovoda i Batižele: Svoje komplekse zbog propasti u politici liječite na nekom drugom!

Piše Šibenski.hr
14. rujna 2021. - 18:02

Hrvoje Zekanović odgovorio je danas šefu šibenskog SDP-a koji je na press konferenciji  kritizirao gradonačelnika Željka Burića i njegovu koaliciju sa suverenistima.

Podsjetimo, Tonči Restović osvrnuo se na kuloarske priče prema kojima je Burić upravo Zekanoviću namijenio gradsku firmu Vodovod te projekt Batižele.

Zekanović odgovor Restoviću prenosimo u cijelosti:

"Restoviću, kao i do sad, udobno se smjesti i upali televiziju.

Danas je odjeknula vijest kako se klub zastupnika SDP-a u Zagrebu prepolovio, a prije par dana se dogodilo značajno povećanje zastupnika u klubu Hrvatskih suverenista i to je činjenica. Činjenica je da se SDP u Šibensko-kninskoj županiji sveo na ostatke ostataka, a također je činjenica da su Hrvatski suverenisti već drugi put za redom treća politička opcija u Gradu Šibeniku. Međutim, gospodin Restović ne vidi raspad vlastite političke opcije i poziciju vječite oporbe, već vidi tuđi uspjeh te ne može sakriti ljubomoru.

Poštovani gospodine Restoviću, meni je Vaša „principijelna“ koalicija u županiji sasvim logična (Petrina, Jelić, SDSS, MOST, DP i SDP) jer Vi pod bilo koju cijenu želite vlast. Bilo to Vama pravo ili krivo, u sličan paštroć u kojem Vi sudjelujete, mi Hrvatski suverenisti ne bi nikad ušli ni u gradu ni u županiji.

Promatrajte i dalje iz vječite oporbe kako ćemo mi Hrvatski suverenisti zajedno s partnerima pokrenuti ključne projekte za Šibenik. Moram napomenuti kako je za razliku od Vas, kojega jedino vodi slijepa lijevo-liberalna jugoslavenska ideologija, SDP-ov gradonačelnik Županović prepoznao ono što sam u to vrijeme radio volonterski, bez obzira što sam i tada kao i danas pripadao suprotnim političkim opcijama. U mom životopisu ima desetak NGO projekata koje sam vodio ili na njima radio i surađivao, koji su vrijedni stotine milijuna kuna, za razliku od Vas koji ste do sada u Šibenik jedino doveli muzej takozvane pobjede.

Gospodine Restoviću, svoje komplekse zbog propasti u politici liječite na nekom drugom, a ako Vam nedostajem, večeras me možete pogledati uživo na Dnevniku Nove TV, a kasnije i na HRT-u u emisiji Otvoreno.

Drugarski pozdrav,

Predsjednik Kluba zastupnika Hrvatskih suverenista u Hrvatskom saboru, Hrvoje Zekanović"

18. travanj 2024 06:45