StoryEditorOCM
Šibeniku ‘Arsena‘

Finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske; Šibenčanka Jadranka Luketa okrunjena u platinum kategoriji

Piše Šibenski.hr
7. svibnja 2023. - 09:30

Završeno je šesto finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, a Najljepša Mama Hrvatske u kategoriji od 23 do 29 godina je Patricija Lukšić. Titulu Najljepše Mame Hrvatske Dijamant ponijela je Ankica Biondić, dok je u novoj kategoriji Najljepša Mama Hrvatske Platinum okrunjena Jadranka Luketa.

Uz tri krune, dodijeljeno je ukupno šest lenti:

NMH elegantnost – Ksenija Brajković

NMH osobnost - Marina Kenda

NMH fotogeničnost – Dora Kovačević Kauzlarić

NMH stil – Ana Japec Buneta

NMH fashion – Tina Juričev Špirić

NMH glamour – Matea Liber

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održan je 6. svibnja u Kući umjetnosti Arsen, a žiri u sastavu Željko Burić, gradonačelnik grada Šibenika Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Grada Šibenika, Mirjana Žurić pročelnica, Mark Galea i Joana Goncalves direktori VCMS Malta, Zdravko Pilić, novinar Slobodne Dalmacije, Goran Kunštek direktor Zagorje Internationala,, Jasminka Grbelja aromaterapeut i formulator kozmetičkih proizvoda i Iva Loparić Kontek, vlasnica licence i direktorica Miss Hrvatske za Miss svijeta, birali su između 16 finalistica.

Počasne gošće bile su Miss Sport Hrvatska 2021. Borna Mohač te model Ana Čop, a mame su bodrile i dvije prošlogodišnje nositeljice krune Iris Stanin Filipović i Božena Bajalica.

- Još je jedno natjecanje iza nas i s ponosom mogu reći da mirno plovimo ovim morem već šestu godinu za redom. Zahvalni smo svima što nas podržavaju i prate, našim partnerima i sponzorima, kao i svakoj majci koja se odlučila prijaviti. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj velikoj obitelji – zaključila je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence

22. srpanj 2024 02:32