StoryEditorOCM
ŠibenikAnketa

Zatonjani, koji su komunalni projekti potrebni vašem mjestu?

Piše Ante Talijaš
3. svibnja 2017. - 12:40


Tonči Crnica,
limar:
– Naravno da je među projektima komunalne infrastrukture prioritet da napokon dobijemo kvalitetan sustav odvodnje otpadnih voda. Sva kućanstva u našemu mjestu imaju septičke jame, iz kojih fekalije uglavnom otječu u more. Takvo stanje je neodrživo i kanalizacijskim sustavom riješio bi se ovaj veliki ekološki problem.


Ivica Čoga
, električar:
– Kanalizacijski sustav nameće se sam po sebi kao projekt, čija je izgradnja neophodna u što kraćem roku. Nedopustivo je da nam porat u središtu mjesta smrdi i da u moru plivaju fekalije.


Brankica Martinović
, viša fizioterapeutkinja:
– Izgradnjom kanalizacijskog sustava riješio bi se veliki problem koji nas mještane muči dugo vremena. Na taj način dobili bismo napokon čisto more i ugodnu šetnju obalom bez neugodnih mirisa.


Sanda Martinović
, trgovkinja:
– Nema dvojbi oko toga što treba u Zatonu najprije izgraditi. To je kanalizacijski kolektor, da nam more više ne smrdi, da se ne sramotimo pred stranim gostima tijekom ljeta i turističke sezone.


Ika Antić
, prodavačica na tržnici:
– Nama je kanalizacija osnovni problem, ne samo zbog prljavog i smrdljivog mora. Svi imamo septičke jame, a za njihovo pražnjenje izdvajamo velike novce.

03. svibanj 2024 06:52