StoryEditorOCM
ŠibenikTrokutići STEM kamp

Za roditelje i djecu koji čekaju priliku za avanturu u svijetu znanosti i tehnologije, Trokutići pružaju nezaboravno iskustvo učenja!

Piše PROMO
3. listopada 2023. - 12:16

Kada je riječ o obrazovanju djece, ključno je pružiti im inspirativno okruženje i poticati ih na istraživanje i učenje. Upravo to donosi Trokutići STEM kamp, mjesto gdje se znanje spaja s zabavom! Za sve roditelje i djecu koji čekaju priliku za avanturu u svijetu znanosti i tehnologije, Trokutići ponovno otvaraju svoja vrata, pružajući nezaboravno iskustvo učenja.

Što je STEM? STEM označava Science (znanost), Technology (tehnologija), Engineering (inženjerstvo) i Mathematics (matematika). Ovo su ključna područja koja oblikuju svijet oko nas i čine temelj za brojne karijere u budućnosti. STEM kamp omogućuje djeci da istraže ova područja i razvijaju svoje vještine na zanimljiv i interaktivan način. Trokutići će se održavati svake subote od 09:00 do 11:00, počevši od 7. listopada 2023. godine, pa sve do 22. lipnja 2024. godine. Ovo je prilika koja traje gotovo cijelu školsku godinu, pružajući vašem djetetu kontinuirano iskustvo učenja i rasta.

Trokutići STEM kamp namijenjen je djeci u dobi od 9 do 14 godina. To je ključna dobna skupina u kojoj se razvijaju temelji za buduće uspjehe u STEM području, a ovaj kamp pruža izvanrednu priliku za razvijanje tih vještina. Djeca će naučiti osnove 3D dizajna, izradu i programiranje Micro:bit sklopova, osnove robotike, i još mnogo toga. Sve to čini se kroz zabavu i igru, jer je učenje najučinkovitije kada je zabavno.  Trokutići će ove godine imati sadržajniji program te će se po prvi put djeca upoznati sa proizvodima poznatog hrvatskog startupa CircuitMess!

Glavni cilj Trokutića STEM kampa je potaknuti djecu da istraže svijet informacijske tehnologije i STEM disciplina na način koji je privlačan i intrigantan. Ova inicijativa pomaže mladim generacijama razviti kritičko razmišljanje, vještine rješavanja problema i kreativnost - vještine koje će im biti neophodne u budućnosti.

Radionica se zbog ograničenog kapaciteta brzo popuni, stoga pozivamo roditelje da prijave svoju djecu na vrijeme kako bi im osigurali mjesto u ovom uzbudljivom kampu. Pružite im mogućnost da istraže svoj potencijal u svijetu znanosti i tehnologije, i potaknite ih na putovanje u svijet inovacija i otkrića.

Link za više informacija i prijave: https://www.trokut.eu/trokuticisub

02. svibanj 2024 12:20