StoryEditorOCM
ŠibenikUz sponzorstvo ine

Vrijedna Udruga 'Kamenčići': Zlarin cvjeta od dječjih ruku

16. travnja 2019. - 11:44

U organizaciji udruge "Kamenčići" ruke zlarinske djece posadile su cvijeće na javnim površinama, a to je tek prva od dvije akcije na otoku. Voditeljica "Kamenčića" Sonja Ninić Ševo kaže da je akcija provedena zahvaljujući sponzorstvu Ine, te da će sa zlarinskom djecom iz Udruge "Bodulići" i volonterima u idućoj akciji pognojiti sadnice i zamijeniti one koje se nisu primile, a posaditi i još nove.

Sličnu će akciju, uz pomoć Ine, napraviti u OŠ "Antun Mihanović Petropoljski" u Drnišu, a onda i oko "vlastite kuće": na zemljištu ispred prostora udruge "Kamenčići", na Prilazu tvornici 39 u Šibeniku.

 

 

Sonja Ninić Ševo slične akcije s "Kamenčićima" organizira posvuda, a naročito nastoji što više uključiti otočnu djecu, odnosno zlarinske "Boduliće" koji su se već puno puta do sada isticali u ovakvim i sličnim aktivnostima na svom otoku. Malo nekih aktivnosti, malo drugih, malo nastojanja društva i – kako smo već puno puta pisali, u Zlarin se vratila i osnovna škola, doduše samo u nižim razredima, ali i to je golem uspjeh!
 

20. travanj 2024 14:31