StoryEditorOCM
Šibenikkao usred ljeta

Vozači, pripremite živce! Zbog radova na skretanju za Zaton stvaraju se kilometarske kolone: ‘Ovo je užas, katastrofa...‘

Piše Toni Veljača
6. veljače 2024. - 16:27

S današnjim danom započela je privremena regulacija prometa zbog radova na novom skretanju za Zaton. Kako su iz grada Šibenika najavili, regulacija prometa na državnoj cesti D8, dionica 015 kod Šibenskog mosta na snazi će biti sve do 15. svibnja. Promet se trenutno regulira pokretnim semaforima što je omogućilo naizmjenično odvijanje prometa jednim kolničkim trakom.

Brojni Šibenčani pribojavali su se kako će početak radova na križanju čije je konačno rješenje izazvalo velike polemike, rezultirati i velikim gužvama. To se u konačnici obistinilo.

- Ovo je užas, katastrofa, od skretanja za Srimu pa do skretanja za Jadriju i Martinsku vozi se više od 20 minuta – kazala nam je jedna čitateljica koja se zatekla na toj dionici.

Vozačima koji putuju prema Šibeniku, ili iz Šibenika u smjeru Vodica savjetuje se da budu strpljivi. Koliko je to uopće moguće jer se nepregledna kolona vozila formirala već kod trgovačkog centra Supernova.

28. travanj 2024 10:30