StoryEditorOCM
Šibeniksjajna akcija

Više od 300 natjecatelja trčalo šetnicom u kanalu sv. Ante: prikupljeni novac ići će za liječenje malene Kiare

Piše Šibenski.hr
18. listopada 2021. - 17:03

Ove nedjelje na šetnici u kanalu sv. Ante održana je sportsko-humanitarna aktivnost s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za liječenje malene Kiare Gorišić koja se bori s opakom bolešću te joj je potreban tretman u SAD-u. Kako se doznaje od organizatora, na startu je bilo preko 300 natjecatelja, dok se prikupilo točno 22.848,75 kuna.

- U zajedničkoj suradnji - Hrvatski Crveni križ - Društvo Crvenog križa Šibenik, Grad Šibenik, JU Priroda šibensko-kninske županije, Savez sportova grada Šibenika, Udruga umirovljenika Krešimirova grada, DSR "Sport za sve" 08 Forca Šibenik i Društvo sportske rekreacije Raslina. S ciljem prikupljanja potrebnih financijskih sredstava za liječenje male šestogodišnje djevojčice Kiare Goršić organizirali su zajedničku prvu humanitarnu sportsko-rekreativnu aktivnost na šetnici u kanalu sv.Ante 17. listopada, 2021. -KIARA ŽELI ŽIVOT-

Hodalo se i trčalo za malu djevojčicu u dužini od četiri kilometra i uz obaveznu startninu od 50 kuna i dodatne donacije prikupilo se 22.848,75 kuna. HVALA ZA ŽIVOT - napisali su u svojoj objavi iz Društva sportske rekreacije 'Sport za sve' 08 Forca Šibenik.

22. travanj 2024 14:44