StoryEditorOCM
Šibenikstanari odahnuli

Važna ulica u centru Šibenika konačno asfaltirana. Za manje od 100 metara trebalo im je puno mjeseci

Piše M. L.
10. svibnja 2023. - 15:57

Konačno su završeni radovi na uređenju i obnovi vodovodne i kanalizacijske mreže te sustava odvodnje u Težačkoj ulici u Varošu te je najzad i asfaltiran dio te frekventne prometnice na križanju s Ulicom Zdravka Bege i izlazu iz prakrirališta u Šarinoj pekari.

Trebalo je više mjeseci rada i nekoliko prekoračenja rokova da bi se dio Težačke koji vodi prema pučkoj kuhinji i Katoličkom domu u dužini manjoj od 100 metara uredio i asfaltirao.  

image

Novo ruho stare Težačke

Sada je to konačno sve završeno pa stanari okolnih kuća mogu odahnuti, jer više ne moraju hodati preko gradilišta i dasaka iznad iskopanih rovova i jama. 

image

 

 

Marija Lončar

Kako je posao obavljen vozači i pješaci brzo će doznati, a najbolja provjera dogodit će se kada padne prva veća kiša. Pokazat će ona je li sve dobro i stručno odrađeno ili će se na cesti, primjerice, opet stvarati bujice i lokve.

image

Strojevi i radnici otišli, ostao otpad

Marija Lončar

Da našim izvođačima pedantnost ipak nije u krvi, u međuvrmenu, je posvjedočila hrpa starog asfalta i kamenja koja je ostalna na početku Ulice Zdravka Bege i kada su se svi strojevi i radnici povukli s dojučerašnjeg gradilišta.

image

 

 

19. travanj 2024 09:02