StoryEditor
ŠibenikRadovi kod Šupuka

Valjda neće biti čepova - promet neće biti zatvoren već će se odvijati jednim trakom

6. veljače 2017. - 12:35

Radovi na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži uz Poljanu se nastavljaju nakon što je završena dionica od bivšeg kina Tesla do bočnog ulaza u perivoj Roberta Visianija koja je trajala, kako je bilo najavljeno, deset dana.

Vodovod i odvodnja d.o.o. Šibenik nastavlja radove na premošćivanju glavnog kanalizacijskog kolektora koji dijagonalno presjeca Poljanu, kako bi isključili taj dio kanalizacijske trase i omogućili nesmetan početak radova na izgradnji troetažne garaže pod Poljanom. Trenutno se obavljaju radovi kod taxi stajališta ispred bivšeg kina Tesla, uz normalno odvijanje dvosmjernog prometa Ulicom Vladimira Nazora, izvijestili su iz te komunalne tvrtke.

-Od ovog tjedna se radovi nastavljaju od perivoja kod Gospe vanka grada prema Erste banci, preko glavne ceste, ali neće biti zatvoren promet nego će ići jednim trakom. Potom će biti nastavljeni od zgrade Erste banke u blizini Poljane, prema Šupukovoj kući do trgovine Tommy na Mimincu- stoji u priopćenju iz Ureda direktora Vodovoda i odvodnje.

Prema ugovoru, radovi na izmještanju vodovodnih cijevi će trajati ukupno tri mjeseca.

09. svibanj 2021 00:59