StoryEditorOCM
Šibenikprioritetni projekt

Uskoro započinje uređenje kolnika i pješačkih površina na Meterizama, iz proračuna će se izdvojiti 850 tisuća kuna

Piše Branimir Periša
26. ožujka 2021. - 14:17

Do završetka natječajnog roka na adresu šibenske gradske uprave pristigle su tri ponude za uređenje dijela Ulice put Gvozdenova u gradskoj četvrti Meterize i koje su jučer otvorene. Ponuđeni iznosi se kreću od 743.232,60 kuna do 955.513,75 kuna, a ponuditelji su TEC Gradnja, Čigra i Bemix, svi s područja Šibenika. Ponude će se detaljno pregledati, te će se u sljedećih mjesec dana izabrati najpovoljniji izvođač, izvijestila je gradska uprava.

Navedenim projektom uredit će se oko 1300 četvornih metara kolnika i 250 četvornih metara pješačkih površina te sustav slivnih voda na području nekadašnje šibenkine stambene zadruge.

- U razgovorima s čelnim ljudima Gradske četvrti Meterize uređenje ovog prostora na dijelu Ulice put Gvozdenova od kućnog broja 249 do kućnog broja 287 je još prošle godine postavljeno kao prioritet. Zahvat se sukcesivno nadovezuje na radove izvedene u proteklom razdoblju. Očekujem da do kraja tekuće godine ovi građevinski radovi budu realizirani, kazao je mr.sc. Danijel Mileta, zamjenik šibenskog gradonačelnika.

U proračunu Grada Šibenika je za tu svrhu rezervirano 850 tisuća kuna, a predviđeni rok izvođenja radova je 3 mjeseca nakon potpisa ugovora s najpovoljnijim ponuditeljem.

23. travanj 2024 17:52