StoryEditorOCM
ŠibenikMali, ali značajan

Uređena Ulica Put Gvozdenova na Meterizama: ‘Sada je stanovnicima omogućen komotan pristup kućama‘

Piše šibenski.hr
21. siječnja 2022. - 12:38

Šibenski gradonačelnik Željko Burić danas je sa suradnicima obišao Ulicu Put Gvozdenova na Meterizama gdje su nedavno završeni radovi na asfaltiranju 1.300 m2 kolnika i 250 m2 pješačkih površina te je ugrađen sustav slivnih voda od kućnog broja 249 do kućnog broja 287.

-Ovo je jedan u nizu manjih projekata, no ljudima koji žive u ovoj ulici je od iznimne važnosti. Riječ je o zahtjevnom projektu radi lokacije na kojoj je zbog konfiguracije terena izuzetno komplicirano izvesti radove. Dovršetkom projekta ovo se područje Meteriza urbaniziralo, a stanovnicima je omogućen komotan pristupan stambenim objektima“, rekao je gradonačelnik Burić koji je poručio kako će Grad Šibenik i ubuduće nastaviti s radom na manjim projektima koji podižu kvalitetu života i od velikog su značaja za građane Šibenika.

image
Uređena Ulica Put Gvozdenova na Meterizama

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta kazao je kako je vrijednost radova bila oko 620 tisuća kuna, a radove je izvodila Čigra d.o.o.

Predsjednica gradske četvrti Meterize Mirela Bilić istaknula je kako su građani zadovoljni jer su nakon dugo čekanja dobili dobar pristup svojim domovima.

19. travanj 2024 06:05