StoryEditorOCM
ŠibenikNEET Akademija otvara vrata:

U Trokutu se prijavite za jesenske cikluse u području Data Science i Full Stack Developer!

Piše PROMO
26. srpnja 2023. - 11:25

Trokut Šibenik pokreće novu 4.0 Trokut NEET Akademiju, koja ove godine ima čak dva programa, a namijenjena je mladim nezaposlenim osobama koje nisu u sustavu obrazovanja. NEET Akademija predstavlja jedinstvenu priliku za sve mlade i proaktivne pojedince koji žele okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri i ući u svijet dinamičnog IT sektora. Tijekom šest intenzivnih mjeseci, polaznici će imat će priliku proširiti svoje znanje, specijalizirati se za razvoj podatkovnih ekosustava te ostvariti poslovni napredak koji će im omogućiti oblikovanje uspješne profesionalne budućnosti!

Trokut NEET Akademija nudi vam:

Edukaciju uz mentore: Polaznici prolaze kroz intenzivan program edukacije uz podršku iskusnih mentora iz industrije.

Povezivanje s tvrtkama: Suradnja s renomiranim tvrtkama omogućuje stjecanje praktičnih vještina i rada na stvarnim projektima.

Prilika za prekvalifikaciju: Akademija je otvorena za sve zainteresirane, pružajući im mogućnost prekvalifikacije za tražena zanimanja u IT sektoru.

Podrška pri zapošljavanju: Trokutova misija je pružiti podršku u osiguravanju zaposlenja nakon završetka programa.

 

Program Data science osmišljen je kako bi upoznao polaznike s najvažnijim znanjima potrebnim za rad sa podacima u ulozi data scientista. Ova uloga (radno mjesto) zahtijeva ljude koji poznaju statističke modele i znaju kako ih upotrijebiti u poslovnom okruženju i adekvatno potrebama, također su osposobljeni za rad s velikim skupovima podataka.

U današnjem digitaliziranom svijetu, sposobnost stvaranja visokokvalitetnih web aplikacija je neprocjenjiva.  Trokut NEET Akademija također nudi program Full Stack Developer-a, zanimanje koje obuhvaća sve aspekte web razvoja – front-end, back-end, konfiguriranje servera te implementacija koda na njemu. Cilj je da do kraja programa polaznici rade na razvoju funkcionalnosti proizvoda (aplikacije), surađuju s ostalim kolegama na front-end i back-end funkcionalnostima, odrade testiranje rješenja, puštanje u produkciju te odrađuju održavanje aplikacije koja se razvije.

Stoga, ako ste spremni transformirati svoj profesionalni život i želite se usmjeriti prema rastućem IT sektoru, ne oklijevajte se prijaviti za Trokut NEET Akademiju. Iz Trokuta poručuju da su njihova vrata otvorena za sve mlade i proaktivne pojedince koji su željni učenja, novih ideja i poslovnog napretka.

Prijave za jesenske cikluse su već otvorene, a više informacija o uvjetima prijave i početku novih Trokut NEET akademija možete pronaći na njihovim mrežnim stranicama (www.trokut.eu), društvenim mrežama  ili jednostavno nazovite na broj 022/500-200.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku za ostvarenje svojih ciljeva i razvoj vaše karijere u dinamičnom svijetu IT-a. Trokut NEET Akademija čeka upravo vas!

02. svibanj 2024 03:53