StoryEditorOCM
ŠibenikDO KRAJA VELJAČE

U šibenskom kazalištu možete pogledati predstave „Tata“ i „Dođi gola na večeru“

Piše Šibenski.hr
17. veljače 2024. - 09:51

Predstava HNK Zadar „Tata“ u režiji šibenskog redatelja Zorana Mužića druga je gostujuća predstava koju publika ima priliku pogledati u ponedjeljak, 19. veljače u 20 sati. U predstavi nastaloj po tekstovima dramskog pisca, scenariste, skladatelja i glazbenika Mate Matišića igraju Ivica Pucar, Alen Liverić, Davor Jureško, Žana Bumber, mlada šibenska glumačka nada Lucija Alfier i Mimi Zadarski.

Za kraj mjeseca, u ponedjeljak, 26. i srijedu, 28. veljače s početkom u 20 sati na programu kazališta ponovno igra domaća komedija „Dođi gola na večeru“ redateljice Nine Kleflin.

Ova ljubavna priča o prevari i suludom vrtlogu laži iz kojeg se sve teže ispetljati. Svaka nova scena i svaka nova laž gradi još višu kulu od karata koja se na kraju mora raspasti. Ova duhovito zapetljana situacija likovima donosi tragediju ali gledateljima će donijeti isključivo smijeh i vrhunsku komediju.

Glumački ansambl predstave čine: Donat Zeko kao Bernard Lonke, arhitekt iz Zagreba, Ana Perković kao Žana Kovač Lonke, njegova žena, Bojan Brajčić kao Robert Šprajc, računovođa iz Zagreba, Oriana Kunčić kao Mirjana Drlje Mimi, kuharica iz Drniša, Lucija Alfier kao Marijana Ivanišević Mimi, influencerica iz Splita te Krešimir Jelić kao Josip Joso Bakula, grill majstor iz Boraje.

21. srpanj 2024 23:22