StoryEditorOCM

U šibenskoj bolnici od sada ćete se lakše snalaziti; postavljene informacijske ploče i putokazi do odjela

Piše šibenski.hr
9. studenog 2023. - 11:02

Snaći se po šibenskoj bolnici, koja je paviljonskog tipa, nerijetko je pacijentima, ali i onima koji su im došli u posjetu, bila prava misija. No, tome je konačno došao kraj jer je Opća bolnica Šibensko - kninske županije od nedavno opremljena informacijskim pločama i putokazima s natpisima odjela kako bi se pacijenti lakše snalazili u krugu bolnice.

Zgrade bolnice su sada na ulazu obilježene oznakama odjela koji se tu nalaze, u predvorjima su postavljene ploče s lokacijama odjela unutar pojedine zgrade, a u krugu bolnice putokazi do odjela.

Unutar bolničkog kruga je postavljena horizontalna i vertikalna prometna signalizacija te su postavljeni stupići na lokacijama gdje parkiranje vozila ometa promet vozila i kretanje pješaka.

- U sklopu uređenja bolničkog okoliša postavljeno je 20 novih klupa i koševa za smeće te su izvršeni manji radovi i sanacije na više mjesta u bolničkom krugu - u suterenu zgrade poliklinike izvršena je sanacija stropa, sanirani oštećeni nogostupi i opločnici, restaurirana ograda oko cijele zgrade poliklinike, rekonstrukcija podnog dijela rampe za nosila na OHBP-u, uređenje platoa za smještaj kontejnera za medicinski otpad i prese za baliranje otpada itd. Uz redovitu brigu o zelenim površinama u krugu bolnice, posađeno je i cvijeće i nisko mediteransko raslinje u pitarima i na zelenim površinama - objavili su iz šibenske bolnice.

03. svibanj 2024 10:19