StoryEditorOCM
ŠibenikHumanitarna akcija

U nedjelju na šetnici u kanalu sv. Ante: Trčite i hodajte za malu Kiaru Goršić

Piše šibenski.hr
13. listopada 2021. - 08:15

S ciljem prikupljanja potrebnih financijskih sredstava za liječenje male šestogodišnje djevojčice Kiare Goršić organizira se prva u nizu humanitarnu sportsko rekreativnu aktivnost na šetnici u kanalu sv.Ante 17.listopada, 2021. nedjelja u 11h.

Organizatori će povodom humanitarnog okupljanja organizirati trkaću utrku na 4km, kao i istu dionicu za sudjelovanje za zaljubljenike hodanja.

17.10.2021. 11h START ŠETNICA SV.ANTE / UVALA ŠKAR

Okupljanje: 10h

Start: 11h za obje aktivnosti

Vrijeme trajanja – 10 -13h

Utrke započinju zajedničkim startom iz Uvale Škar u 11h gdje se u istom pravcu sudionici kreću prema jedinoj kontrolnoj točci na kojoj rade okret, te se vraćaju nazad na početnu poziciju odnosno cilj.

Utrke uključuju:

· medalju za prva tri mjesta za žene i muškarce

· startni broj

· okrjepa u utrci i cilju

· hitna pomoć za izvanredne situacije

STARTNINA:

Startnina iznosi 50kn za obje aktivnosti uz mogućnost dodatnih dobovoljnih priloga za koje će biti zadužen HRVATSKI CRVENI KRIŽ GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA ŠIBENIK, startnine i donacije se stavljuju u predviđenu kutiju iz koje se kasnije novac prebacuje na račun za pomoć Kiari.

Prijave možete izvršiti na: https://www.stotinka.hr/hrv/utrka/4469/prijava_na_utrku ili na licu mjesta na dan utrke.

U pozitivnoj suradnji i zajedničkom sportskom duhu najavljujemo Vam i utrku koja će se odvijati 23.listopada, 2021.na šibenskim ulicama – Šibenskih deset i

Draženova četvorka koja se održava šesti put u Gradu u čast Dražena Petrovića i koja će isto imati humanitarni karakter za djevojčicu Kiaru.

Iskoristite ”Warm up” utrku/druženje ovaj vikend na Šetnici i bilo da trčite ili hodate pozivamo Vas da nam se pridružite na humanitarnih 4km za Kiaru gdje možete pokazati solidarnost i humanost za dobar cilj.

Organizacija događaja u zajedničkoj suradnji:

HRVATSKI CRVENI KRIŽ GRADSKO DRUŠTVO CRVENOG KRIŽA ŠIBENIK

GRAD ŠIBENIK

SAVEZ SPORTOVA GRADA ŠIBENIKA

UDRUGA UMIROVLJENIKA KREŠIMIROVA GRADA

POWERLIFTING KLUB ŠIBENIK

DSR “SPORT ZA SVE“ 08 FORCA ŠIBENIK & DRUŠTVO SPORTSKE REKREACIJE RASLINA

27. travanj 2024 06:59