StoryEditorOCM
Šibeniksavjetovanje s građanima

U koliko sati želite da polaze brodovi za Jadriju i Martinsku? S prijedlozima se javite u šibensku gradsku upravu

Piše šibenski.hr
11. travnja 2022. - 18:58

Grad Šibenik poziva sve zainteresirane građane da se izjasne u vezi termina linija od Šibenika do Jadrije i od Šibenika do Martinske, odnosno u koliko sati žele polazak brodova. Naime, Grad je danas objavio Prijedlog Javnog poziva za brodski prijevoz putnika kružnom brodskom linijom Mandalina - Šibenik – Martinska i brodskom linijom Šibenik – Jadrija, koje će prevoziti putnike od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.  

Svoje prijedloge građani mogu poslati u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika od 11. travnja zaključno do 26. travnja 2022. godine. Popunjeni obrazac, koji se nalazi u prilogu, građani mogu dostaviti na adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik ili na e-mail: domagoj.vranjic@sibenik.hr.  

Po završetku roka za dostavu mišljenja i prijedloga Grad Šibenik će izraditi i objaviti na svojoj internetskoj stranici izvješće o savjetovanju s javnošću, zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi. Anonimni, uvredljivi i irelevantni komentari se neće objaviti.

Javni poziv se planira objaviti do kraja svibnja.

19. travanj 2024 12:54