StoryEditorOCM
ŠibenikNatjecanje budućih frizera

Tko će u Dalmaciji napraviti najbolju vjenčanu frizuru ili moderno ošišati muškarca doznat će se u petak u u šibenskoj Srednjoj strukovnoj školi

Piše M. L.
20. veljače 2018. - 14:46

Srednja strukovna škola Šibenik organizator je i domaćin međužupanijskog učenika srednjih škola za zanimanja frizera koje će se održati u petak, 23. veljače.

Natjecat će se ukupno 15 učenica i učenika iz sve četiri dalmatinske županije, a osim iz domaćinske šibenske Srednje strukovne škole, sudjelovat će i učenici iz Knina te budući frizeri iz Zadra, Splita, Imotskog, Makarske, Brača, Omiša i Dubrovnika.

Natjecanje će se početi provjerom znanja iz teoretskog dijela, nakon čega će uslijediti praktični dio i to u dvjema disciplinama. Budući frizeri, naime, radit će dnevne frizure za žene te kreativne frizure „četvrtastog izgleda“ za muškarce, kako je to navedeno u propozicijama natjecanja.

U drugoj disciplini birat će se najbolja vjenčana frizura za žene i te moderno šišanje – ulična moda za muškarce.
Modeli na kojima će učenici pokazati svoje znanje i vještine šišanja bit će – lutke!

Proglašenje pobjednika očekuje se iza 13. 30 sati.

Četvero najboljih sa šibenskog natjecanja, dvoje u kategoriji izrade ženske i dvoje u kategoriji muške firzure, osigurat će pravo sudjelovanja na državnom natjecanju koje će se održati 19. travnja u Velikoj Gorici.
 
 
 

02. svibanj 2024 06:39