StoryEditorOCM
ŠibenikU protekla dva dana

Teža prometna nesreća u Šibeniku, krađe u Kninu, Vodicama i NP "Krka"

23. lipnja 2017. - 12:10

U prometnoj nesreći koja se dogodila 21. lipnja oko 9,35 sati u Šibeniku, na raskrižju odvojka Ulice Velimira Škorpika 48-godišnja vozačica je zadobila teške i po život opasne ozljede, zbog čega je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.
Do prometne nesreće je došlo kada 48-godišnja vozačica pri upravljanju osobnim automobilom VW Polo, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja, nije propustila teretno vozilo Fuso, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 39-godišnji vozač. 

Policija će o nesreći izvijestiti Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv vozačice je podnijet Obvezni prekršajni nalog,
U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom osumnjičenim za dvije teške krađe u pokušaju.
Osumnjičeni je u noći  između 21. i 22. lipnja u Kninu pokušao provaliti u mjenjačnicu mjesne tvrtke. Ovim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni i 12. lipnja pokušao provaliti u trgovinu zagrebačke tvrtke.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Između 21. i 23. lipnja na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene četiri krađe.
U prijepodnevnim satima 20. lipnja u Šibeniku su nepoznate počiniteljice, lažno se predstavljajući 73-godišnjakinji iz stana otuđile nakit, a dan poslije slično se dogodilo i u Vodicama, gdje je nepoznati počinitelj 73-godišnjakinji otuđio novac i osobne isprave.
Također u Vodicima istog dana pokradena je i 65-godišnja norveška državljanka kojoj je nepoznati počinitelj otuđio novac i mobitel.

Krađa je toga dana prijavljena i u NP Krka, gdje je nepoznati počinitelj u poslijepodnevnim satima 21. lipnja 49-godišnjoj američkoj državljanki otuđio novac i osobne isprave.
Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.   


 

24. travanj 2024 21:29