StoryEditorOCM
ŠibenikULTIMA PARTENCA

Svi brodovi Jadrolinije na šibenskom plovnom području oglasit će se u 11.30 i tako ispratiti Antu Mrvicu na posljednji počinak

Piše I.P./SD
10. veljače 2021. - 09:59

Brodovi Jadrolinije u cijelom šibenskom, ali i splitskom plovnom području će danas u 11:30 sati zvukom sirene ispratiti Antu Mrvicu na posljednji počinak.

Mrvica je dugo godina bio koordinator Jadrolinijinog splitskog plovnog područja, a zbog svoje susretljivosti je bio omiljen ne samo među putnicima već i u široj zajednici. Preko 27 godina je proveo u splitskoj luci gdje je bio poznat kao "dobri duh" i "legenda".

O njegovom doprinosu zajednici govori i nagrada za životno djelo koju mu je 2019. godine uručila Splitsko-dalmatinska županija, a 2018. je dobio i nagradu komunikator godine stručnog žirija 11. Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Bio je Mrvica i pomorac, doktor znanosti, sveučilišni profesor te vrsni poznavatelj pomorstva i brodova.

Nakon umirovljenja 2017. godine povukao se sa suprugom na rodno Žirje gdje će danas u 14 sati biti pokopan.

Jadrolinija će svog kolegu i prijatelja ispratiti na najljepši način - u trenutku kada sprovod iz Šibenika krene za Žirje, zvukom sirene oglasit će se svi njihovi brodovi u splitskom i šibenskom plovnom području.

22. travanj 2024 23:32