StoryEditorOCM
ŠibenikKonačno u svome

Svečanost na Biocima: evo tko sve dolazi na dodjelu ključeva vlasnicima POS-ovih stanova

Piše M. L.
22. veljače 2024. - 11:29

Vlasnici 127 POS-ovih stanova na Biocima konačno su dočekali svoj dan, a nakon što su mjesecima prije živjeli u neizvjesnosti i gubili živce zbog kašnjena radova i u nekoliko navrata odgađanih rokova useljenja u stanove koje su željno iščekivali. Danas će konačno dobiti ključeve u ruke, a tom prigodom, svi oni do kojih je bilo teško doći kada je trebalo objasniti zašto radovi kasne ili su pružali šture odgovore, danas će stići u Šibenik na svečanost otvorenja zgrade i podjele ključeva vlasnici stanova.

Riječ je o stambenoj zgradi s ukupno 127 stanova i 30 vanjskih parkirnih mjesta te mjesta u garaži. Ukupna vrijednost investicije s uređenjem okoliša i potrebnom infrastrukturom iznosila je oko 12 milijuna eura, od čega su poticajna sredstva Republike Hrvatske oko 1, 2 milijuna kuna. Kupci stnova plaćali su 1.385,24 euro po metru četvornom, dok je tržišna vrijednost procijenjena na 1. 900 eura po metru četvornom.

 

Na svečanost dodjele ključeva na Biocima počinje u 15. 30 sati, a tom prigodom u Šibenik dolazi potpredsjednik Vlade i ministar prostornog uređenja i graditelsjtva Branko Bačić zajedno s direktorom Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) Draganom Hristovom. Svečanosti će biti nazočan i šibenski gradonačelnik Željko Burić.

 

Evo, programa svečane dodjele ključeva vlasnicima stanova na Biocima koji su medijima dostavili iz Bačićeva ministarstva:

15.30     Pozdravna riječ

  • direktor APN-a Dragan Hristov
  • gradonačelnik Šibenika Željko Burić
  • potpredsjednik Vlade RH  i ministar MPGI Branko Bačić,

15.40   Blagoslov župnika

15.45   Svečana podjela ključeva                          

16.00   Obilazak građevine u pratnji kupaca

16.15   Kratke izjave za  medije

16.30   Završetak svečanosti

28. travanj 2024 01:01