StoryEditorOCM
Šibenikna dva mjeseca

Startaju završni radovi na Aglomeraciji u Ulici Ive Zaninovića, na snazi nova prometna regulacija u Crnici

Piše Šibenski.hr
28. siječnja 2021. - 16:24

Sutra (petak 29. siječnja) završavaju radovi na križanju ulica Paška Trlaje i Stipe Ninića, a istovremeno će započeti radovi na završnoj dionici Aglomeracije u Crnici, u Ulici Ive Zaninovića na potezu od Doma zdravlja do križanja s Ulicom Stipe Ninića, javljaju iz Vodovoda i odvodnje.

Kako kažu, planirano je da svi radovi zamjene vodovodne i kolektorske mreže te elektro instalacijana na novoj dionici u Crnici završe do 2. travnja ove godine. Završetkom te dionice svi planirani radovi u sklopu projekta Aglomeracija u Crnici bit će završeni.

"Od petka 29. siječnja, zbog izvođenja radova za sav promet se zatvara Ulica Ive Zaninovića te na snagu stupa nova privremena prometna regulacija. Iz Ulice kralja Zvonimira do završetka radova neće biti moguće prometovati prema Crnici (niz Dom zdravlja).

Do parkirališta Sv. Nedjeljica i Ulice Paška Trlaje moći će se pristupiti iz pravca Crnice ulicama Ivana Meštrovića i Stipe Ninića, koje privremenom regulacijom postaju dvosmjerne. Promet Ulicom Paška Trlaje do parkirališta Sv. Nedjeljica bit će jednosmjeran, semaforima reguliran, uz naizmjenično propuštanje vozila. Obzirom na širinu ulica na pojedinim mjestima pozivamo sve sudionike u prometu na poseban oprez i propuštanje pješaka.", stoji, između ostalog, u najavi šibenskog Vodovoda i odvodnje.

14. travanj 2024 15:13