StoryEditorOCM
ŠibenikNAKON TRI GODINE I DVA MJESECA

Šime Pavić otišao je s mjesta glasnogovornika PU Šibensko - kninske. Odlazi na novo radno mjesto, a zamijenit će ga kolegica Sanja Baljkas

Piše šibenski.hr
28. studenog 2023. - 16:22

Nakon tri godine i dva mjeseca, Šime Pavić više nije glasnogovornik PU Šibensko - Kninske. O tome je u utorak, pred kraj radnog vremena, sam obavijestio novinare, s kojima je u proteklom razdoblju svakodnevno i uspješno surađivao:

‘Poštovani predstavnici medija, obavještavam vas da s današnjim danom završava moj dio posla kao glasnogovornik PU šibensko-kninske. Od sutra idem na novo radno mjesto i na mjesto glasnogovornice dolazi kolegica Sanja Baljkas.

Ovim putem vam se želim zahvaliti na zajedničkom i korektnom radu, nadam se da smo jedni od drugih dosta naučili i da ćemo to primjenjivati i dalje. Uz želje za uspješnim nastavkom karijere šaljem vam pozdrave te vam unaprijed želim svako dobro za predstojeće blagdane.‘ - napisao je Pavić, kojem se ovom prigodom zahvaljujemo na suradnji i želimo sve najbolje na novom radnom mjestu u PU Šibensko - kninskoj.

04. svibanj 2024 15:26