StoryEditorOCM
ŠibenikNadareni učenici

Šibenski vodoinstalateri Mile Marušić i Ivan Ljubičić najbolji su u Hrvatskoj

Piše Šibenski.hr
5. svibnja 2017. - 12:43

Nakon izlučnih natjecanja (školskih i međužupanijskih strukovnih škola iz cijele Hrvatske) na 19. Državno natjecanje učenika srednjih škola u zanimanjima instalater grijanja i klimatizacije i vodoinstalater plasirali su se i učenici Industrijsko-obrtničke škole Šibenik u oba zanimanja.

U organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanje, Agencije za strukovno obrazovanje i domaćina Obrtne tehničke škole Split, šibenski su vodoinstalateri, učenici završnog 3.razreda, Mile Marušić i Ivan Ljubičić, pod mentorstvom prof. Natalije Paić ostvarili su najbolji rezultat nakon teoretskog i praktičnog dijela natjecanja i osvojili prvo mjesto i zlatne medalje u konkurenciji s još šest hrvatskih strukovnih škola iz Splita, Zagreba, Nove Gradiške, Metkovića, Slatine i Rovinja.U zanimanju instalater grijanja i klimatizacije u konkurenciji strukovnih škola iz Splita, Zagreba, Virovitice, Bjelovara, Koprivnice i Šibenika, Antonio Đipalo-Ban i Jure Krečak pod mentorstvom prof. Mirjane Škugor zauzeli su se četvrto mjesto.
 
-Učenici Industrijsko-obrtničke škole Šibenik uz svoje mentore i ove godine su potvrdili kvalitetu svog rada te će slijedeće školske godine Industrijsko-obrtnička škola biti domaćin jubilarnog 20.Državnog natjecanja učenicima u ovim zanimanjima iz cijele Hrvatske-kazala je profesorica Mirjana Škugor.

24. rujan 2023 03:23