StoryEditorOCM
Šibenikradovi na uređenju

Šibenski uredi ‘mirovinskog‘ i ‘socijalnog‘ bit će privremeno preseljeni na nove lokacije

Piše Ana Petrić
28. prosinca 2022. - 13:06
Zbog obnove zgrade, šibenski Područni uredi HZZO-a i HZMO-a bit će privremeno preseljeni na novu lokacijuarhiv/Nikša Stipaničev/Cropix

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje raspisao je javni natječaj za izvođenje radova na uređenju zajedničkih dijelova i unutarnjih prostora poslovne zgrade HZMO-a i HZZO-a u Šibeniku. Iz natječaja je vidljivo da je riječ o sanacijskim radovima, a procijenjena vrijednost projekta je 13 milijuna kuna bez PDV-a. Predviđeno trajanje radova je godinu dana, a rok za dostavu ponuda je 19. siječnja iduće godine.

image

Zgrada Socijalnog i Mirovinskog u Šibeniku bit će obnovljena

-Za vrijeme trajanja radova na uređenju poslovne zgrade HZMO-a i HZZO-a u Šibeniku, koja je u suvlasništvu HZMO-a (48,66 posto) i HZZO-a (51,34 posto), predviđeno je privremeno preseljenje područnih ureda HZMO-a i HZZO-a na novu lokaciju. Za predmetnu poslovnu zgradu suvlasnici su utvrdili potrebu investicijskog ulaganja radi obnove vanjske ovojnice objekta, obnove i izmijene svih fasadnih slojeva i krova, nakon čega će se otkloniti posljedice postojećih oštećenja te će se osigurati znatna ušteda energenata. Dodatno, ugradit će se dizalo do svih etaža, ukloniti arhitektonsko–urbanističke barijere na ulazu u objekt te obnoviti, odnosno dograditi sustavi grijanja i hlađenja – kažu nam iz Područnog ureda HZMO-a.

Također, u prostorijama Područnog ureda HZMO-a u Šibeniku izvršit će se arhitektonske prilagodbe prostora i obnoviti svi završni slojevi interijera, nakon čega će se cjelokupni prostor opremiti novim namještajem.

20. travanj 2024 11:55