StoryEditorOCM
ŠibenikOd utorka, 12. svibnja

Šibenske tvrđave ponovno otvaraju svoja vrata: Doznajte novo radno vrijeme i sve pogodnosti za članove Kluba prijatelja

Piše šibenski.hr
8. svibnja 2020. - 13:47

Šibenske tvrđave sv. Mihovila i Barone ponovo će biti otvorene za sve posjetitelje od utorka, 12. svibnja.

- U skladu s novonastalom situacijom, uvedene su sve propisane sigurnosne mjere s ciljem zaštite posjetitelja i zaposlenika. Na ulaznim vratima posjetitelje čekaju upute o sigurnoj udaljenosti i pridržavanju preporučenih higijenskih mjera, kao i potrebna dezinfekcijska sredstva. Svi zaposlenici nose zaštitnu opremu, a same lokacije se redovno čiste i dezinficiraju- kazala je Gorana Barišić- Bačelić, ravnateljica Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

Kroz mjesec svibanj, tvrđave će raditi s prilagođenim radnim vremenom. Tako će Tvrđava sv. Mihovila biti otvorena od utorka do petka od 15 do 20 sati. Subota i nedjelja će biti otvorena od 9 do 20 sati, s time da će pauza za dezinfekciju biti od 14 do 15 sati.
Ponedjeljkom će biti zatvorena.

Tvrđava Barone i bistro Barone će raditi od utorka do nedjelje od 9 do 20 sati, uz pauzu za dezinfekciju od 14 do 15 sati. I oni će biti ponedjeljkom zatvoreni.

Suvenirnice na tvrđavama kao i informativni ured City Point u staroj gradskoj jezgri privremeno su zatvoreni.

- U ovim izazovnim vremenima svjesni smo da su obitelj i prijatelji najvrjednije što imamo. Upravo stoga, Tvrđava kulture Šibenik, svim članovima Klub prijatelja, produžuje članstvo do 01.03.2021., dok svim prijateljima učlanjenima u 2020. godini, članstvo se produžuje do 01.08.2021- veli Barišić- Bačelić.

Još jedna novost stiže za sve nove prijatelje koji još uvijek nisu članovi Kluba. Od 12. svibnja do 1. lipnja 2020. svi imaju priliku besplatno se učlaniti na blagajnama tvrđava te online na službenim stranicama Tvrđave kulture Šibenik.

19. travanj 2024 13:40