StoryEditorOCM
ŠibenikBožićni štand u Dalmareu

Šibenske šape opet u akciji: ‘Donirajte za pomoć napuštenim životinjama i uzmite dar za svoje dobro djelo‘

Piše Marija Lončar
18. prosinca 2020. - 18:41

Šibenske šape, jedina šibenska udruga za pomoć napuštenim životinjama, već tradicionalno uoči božićnih i novogodišnjih blagdana ima svoj štand u trgovačkom centru Dalmare. Udruga, koja muku muči s finacijama i opstaje zahvaljujući donacijama građana, ponovo je okupila brojne šibenske kreativce i umjetnike koji su svoje radove donirali udruzi.

Na božićnom štandu Šibenskih šapa tako se mogu pronaći različiti darovi i prigodni ukrasi, kao i igračke te druge zgodne i praktične stvari za četveronožne ljubimce. U akciju se uključila i šibenska slikarica Branka Grubić koja je donirala sliku pod nazivom Love, a sve izloženo na Šapinom štandu košta onoliko kuna koliko su kupci spremni i voljni izdvojiti. Udruga je organizirala i božićnu lutriju, a sav prikupljen novac namijenjen je zbrinjavanju, liječenju i cijepljenju napuštenih životinja.

-Navratite do nas, donirajte i tako pomozite šapicama, a zauzvrat pokupite dar za učinjeno dobro djelo. Na štandu ćete pronaći: hranilice, ogrlice, odjeću za pse, krevetiće, kolačiće, božićne dekoracije, nakit, sapune, mace, slike, platnene torbe, privjeske od hrastove bačve sve to ručno izrađeno plus kemijske, rokovnici, kalendari – poručili su iz Šibenskih šapa podsjećajući kako je štand otvoren do Badnjaka svakim danom od 9.30 do 20.30 sati.

04. svibanj 2024 20:30