StoryEditorOCM
ŠibenikDobitna kombinacija

Šibenik je zamijenio noć za dan: pogledajte kako je bilo u Parkiću na ispraćaju Stare godine!

Piše šibenski.hr
31. prosinca 2021. - 13:53

'Zamijenili smo noć za dan' simpatična je teza organizatora šibenske Adventure. Ili, ljudi zaduženi za blagdansku zabavu u Šibeniku posegnuli za varijatnom da se fešte organiiziraju tijekom dana, a ne u kasnim noćnim satima.

To se pokazalo kao dobitna kombinacija već niz godina u slučaju Badnjaka kada su se Šibenčani u pravilu sjajnu zabavljali uz svirku Fenixa.

Sada se taj prokupani recept pokušao primijeniti i na doček Nove godine. Doduše, tu je prste umiješala i pandemija koronavirusa koja je praktički onemogućila sve ozblijnije organizirane dočeke.

Tako je Šibenik na koncu 2021. izgledao kao goranske Fužine već godinama. Naime, u tom lijepom mjestu u Gorskom kotaru odavno organiziraju doček Nove u podne.

Nešto slično gledali smo u petak i u Krešimirovom grad gdje je u točno u podne u Perivoju Roberta Visianija bio organiziran koncert šibenskog benda Dišpet.

Tom prigodom građanima su Novu godinu čestitali šibenski gradonačelnik Željko Burić i šibensko- kninska dožupanica Iris Ukić- Kotarac.

Kako je bilo na ispračaju Stare godine u Šibeniku pogledajte u velikoj fotogaleriji Nikše Stipaničeva.

27. travanj 2024 02:24