StoryEditorOCM
ŠibenikSRETNA NOVA

Šibenik je u 2023. uplovio spektakularnim koncertom svjetske glazbene ikone Róisín Murphy, pogledajte foto galeriju. Grad je bio pun kao šipak !

Piše Zdravko Pilić
1. siječnja 2023. - 01:59
Sibenik, 010123. Docek Nove godine 2023 na Trgu Republike Hrvatske kod katedrale Svetog Jakova uz nastup Ide Prester i Lollbrigida i Roisin Murphy.Niksa Stipanicev/Cropix

Šibenik je u Novu 2023. uplovio spektakularnim koncertom svjetske glazbene ikone  Róisín Murphy, koja je nastupila na Trgu Republike Hrvatske, u srcu povijesne gradske jezgre. Sretnu Novu Godinu Šibenčanima je nešto iza ponoći zaželio i gradonačelnikm Željko Burić. U Perivoju Roberta Visianija na Adventurinoj pozornici Šibenčane i njihove goste zabavljao je band Bang Bang. Grad je bio krcat ko čep, a na tragu ispred katedrale, na kojoj je prije Roisin Murpy nastupila Ida Prester i grupa Lolobriđida nije mogla ni igla stati. Riva koja je bila zatvorena za promet od 21 sat bila je također puna ljudi koji su stigli ne samo iz Hrvatske, nego i iz inozemstva.

Doček Nove 2023. godine u Šibeniku privukao je pažnju posjetitelja sa svih strana sa svih strana Hrvatske. Gosti su do posljednjeg mjesta popunili gradske hotele i apartmanski smještaj u Krešimorovom gradu.  Do posljednjeg trenutka tražio se krevet više. Kako je bilo i kakva je bila luda novogodišnja atmosfera na krcatim šibenskim ulicama, trgovima, kalama i butama, pogledajte u foto - galeriji Nikše Stipaničeva.

23. travanj 2024 14:13