StoryEditorOCM
ŠibenikSvaki prilog je dobrodošao

Šibenčanka Dolores Bura treba pomoć: nakon pretrpljenog moždanog udara smještena je u Cvjetni dom. Nema primanja, a troškovi su veliki...

Piše šibenski.hr
11. siječnja 2022. - 10:34

Šibenčanka Dolores Bura treba pomoć svih prijatelja i ljudi koji su spremni pomoći... Dolores je lošeg zdravlja i nakon pretrpljenog moždanog udara smještena je u Cvjetni dom, a trenutno se nalazi na bolničkom liječenju.

Rano je ostala bez mame, a prošle godine umro joj je tata. Nema primanja, ostvarila je pravo na tatinu mirovinu i morala pruzeti kredit u banci kojeg mora otplatiti, a cijela mirovina se uplaćuje u Cvjetni dom koji trenutno vodi skrb o njoj. Svaki drugi dan Dolores je potrebna hemodijaliza u bolnici. Od moždanog joj je oduzeta lijeva strana tijela. U planu je rehabilitacija u nekim od toplica ukoliko zdravstvena situacija bude dozvoljavala.

- Molimo Vas kao prijatelje, poznanike i ljude dobrog srca da pomognemo novčanim prilogom onoliko koliko tko može i želi. Svaki prilog je dobrodošao i pomaže puno. S time ćemo joj pokazati da nije sama i da prikupi snagu za dalje.

Ovo je broj tekućeg računa u OTP banci IBAN HR6524070003238157740. Važno - račun je otvoren na ime Renato Miškić, poziv na broj: 00, opis svrhe: donacije za Dolores Buru i možete upisati svoje ime ako želite. Donacije će se koristit isključivo za pomoć Dolores!!!!

Raširite svima koji mogu i žele pomoći.

Hvala svima od srca....- stoji u poruci na njezinoj Facebook stranici.

24. travanj 2024 11:35