StoryEditorOCM
Šibenikizborna skupština

Šibenčanin Hrvoje Bujas ponovno izabran za predsjednika Glasa poduzetnika

Piše Šibenski.hr
1. travnja 2022. - 17:49

Udruga Glas poduzetnika (UGP) na redovnoj je izbornoj skupštini ponovo za predsjednika izabrala Hrvoja Bujasa, koji je poručio da se UGP u dvije teške godine za poduzetnike i građane i s gotovo 19.000 članova etablirao kao jasan glas promjena i reformi te konstantnog pritiska na vladajuće, izvijestili su u petak iz UGP-a.

Bujas, koji je za predsjednika UGP-a izabran na mandat od dvije godine, je istaknuo kako je njihov rad, pa i pritisak na vladajuće, ono što neovisne i jake udruge u civilnom sektoru rade ili bi trebale raditi.

- UGP je ujedno i partner i kritičar i predlagač s argumentima. Ne zanimaju nas obećanja, tražimo realizaciju, poručio je Bujas, prenosi HRT.

Kako su u priopćenju izvijestili iz UGP-a, na jučer održanoj izbornoj skupštini su izabrani i članovi Nadzornog odbora - Aco Momčilović, Ivana Ožegović, Danko Bačelić, Silvija Popović i Boris Podobnik.

Za članove Upravnog odbora izabrani su - Bruno Samardžić, Ivana Matić, Dražen Oreščanin, Vuk Vuković, Hrvoje Bujas, Mislav Bašić i Lana Šiljeg.

Izvršni direktor udruge Dražen Oreščanin na skupštini je podnio izvještaj o radu UGP-a za 2020. i 2021., o svim aktivnostima i rastu broja članova te volontera, a predstavio je i financijski plan za 2022., o čemu iz UGP-a ne iznose detalje, kao ni o izmjenama i dopunama Statuta.

Navode tek da je na skupštini "predstavljen novi smjer Udruge, plan za proširenje tima i povećanje broja odbora, vezan uz pokretanje zadruge Glas poduzetnika i pokretanje UGP kafića".

30. rujan 2023 10:21