StoryEditorOCM
ŠibenikReformist Baranović poručio biračima

Šibenčani, dobro promislite prije nego što zaokružite listu: Vjerujem da vam motiv neće biti pet deka pršuta!

Piše Katarina Rudan
17. svibnja 2017. - 13:03


Posljednju tiskovnu konferenciju pred lokalne izbore održala je danas šibenska Narodna stranka reformisti, na kojoj je uz kandidata za gradonačelnika Petra Baranovića bio i kandidat za njegovog zamjenika Marko Marjančić.

- Iskreno se nadam i bez namjere da bilo koga uvrijedim da će glas Šibenčana u nedjelju 21.svibnja biti motiviran stvarnim referencama, mogućnostima i znanjem kandidata, te da neće vrijediti pet deka pršuta. Želim vjerovati da će Šibenčani dobro promisliti prije nego zaokruže ime jednog od osmero kandidata za gradonačelnika, da će glasati odgovorno i pametno odlučiti tko će voditi grad iduće četiri godine, rekao je na konferenciji za tisak Petar Baranović , te poručio biračima ako žele ozbiljno, stručno, odgovorno i pristojno vođenje grada da zaokruže listu broj 1. za gradonačelnika i listu broj 5. za Gradsko vijeće.

Osvrnuo se i na izborni kampanju te ustvrdio da nitko od kandidata nije pokazao da poznaje potrebe i probleme grada, da je to poznavanje ispod minimalne razine.

- Među ostalim turistička sezona nije pripremljena, grad je raskopan i pun cementne prašine i strojeva a turisti su već stigli, ulice pune rupa Ako nam građani daju povjerenje i budem gradonačelnika, do u detalje znam što je gradu potrebno, jamčim da ću biti gradonačelnik sedam dana u tjednu 24 sata na dan. Tako sam se ponašao i kad sam bio zamjenik gradonačelnika, neće mi na prvom mjestu biti PR i trošenje novaca na reprezentaciju, građani ćeme susretati na ulici, gradilištu i mjestima važnim za napredak a ne u restoranima, uz dužno poštovanje ugostitelje, rekao je među ostalim Baranović.

 

25. travanj 2024 22:40