StoryEditorOCM
ŠibenikDvaput mjesečno po sat vremena

Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović 'tešta a tešta' s biračima

30. siječnja 2017. - 13:50

Od šestog veljače, u vremenu između 18 i 19 sati, građani Šibenika – i županije - moći će dva puta mjesečno po sat vremena u Gradskoj vijećnici razgovarati – oči u oči, odnosno 'tešta a tešta' - sa svojim saborskim zastupnikom Hrvojem Zekanovićem.

Drugi termin sastanka s biračima, najavio je saborski zastupnik 'Hrasta' je 20. veljače u istu uru, a nakon toga, ako bude interesa, moguće je da takvi sastanci postanu pravilo svakog ponedjeljka u istu uru, a po potrebi mogu trajati i duže od sat vremena.

'Ovaj institut redovitog susreta s građanima uobičajen je vani, ali i u drugim hrvatskim gradovima, pa sam i ja odlučio omogućiti našim građanima da pitaju svog zastupnika sve što misle da bi trebali. Prema dosadašnjim iskustvima, većinom su to stvari koje baš i nisu pod ingerencijom Sabora kao zakonodavnog tijela – tiču se uglavnom komunalne problematike – no bitno je osjetiti bilo birača i pokušati njihove probleme što bolje prezentirati u Saboru' – kazao je Zekanović.

Što se tiče predstojećih lokalnih izbora, Zekanović je kazao kako će građani na njima zasigurno imati prigodu glasati i za Hrast i za njega, a o načinu na koji će stranka izići na izbore čut će sve za 15 dana.

05. svibanj 2024 01:19