StoryEditorOCM
ŠibenikDođite na Poljanu

Promoviranje projekta "Gradimo kuću za potresene" na kojoj će biti meštar Dražen Frua, glazbe i pića, a donacije su poželjne

Piše Katarina Rudan
27. ožujka 2021. - 09:35
Dražen Frua s prijateljima gradi drvenu kućicu za potresom pogodjeno podrucje Banovine  Niksa Stipanicev/Cropix

Danas od 10 do 14 sati na šibenskoj Poljani, Udruga Park promovira projekt "Gradimo kuću za potresene" i ujedno organizira humanitarnu akciju prikupljanja donacija za završetak radova na montažnoj drvenoj kućici koju gradi šibenski meštar vridnih ruku Dražen Frua. Do sada je, kako su objavili, prikupljeno 15 tisuća kuna, a nedostaje još pet tisuća za krov i unutarnje opremanje. Pozivaju građane da ima se pridruže na Poljani, doniraju sredstva i uživaju u glazbi DJ-eva i dobroj kapljici iz šibenskog Vinoploda.

Podsjetimo, Frua je prije mjesec dana počeo s gradnjom kuće za stradale u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji. Radi se o montažnoj kući od 20-ak kvadrata koja će imati verandu, kuhinju, wc, boravak i krevete za spavanje.

Osim što je majstor na širokom polju djelatnosti, Dražen Frua je i veliki zaljubljenik u glazbu. Tako je u slobodno vrijeme i DJ i organizator koncerata, partija i drugih glazbenih događanja u Šibeniku, a sve pod svojim brendom "Čudna Muzika".
Kao poklonik underground glazbe ili 'čudne glazbe', izjavio je kako bi volio da i stanari kuće budu "pripadnici" tog glazbenog izričaja.

Iz Udruge PARK pozivaju i dalje sve koji žele donirati financijska sredstva za pokrivanje troškova izrade kuće za potresene da svoje uplate izvrše po ovim podacima:
UDRUGA PARK
ŠIBENIK
IBAN - HR8923900011199007121 HPB
OPIS PLAĆANJA - KUĆA ZA POTRESENE






 

03. svibanj 2024 02:21