StoryEditorOCM
ŠibenikKopa se kopa

Prometni čep od bolnice seli na Šubićevac - uskoro zastoji i kod Šupuka

Piše K. G.
1. veljače 2017. - 11:25

Završeno je postavljanje plinskih instalacija u glavnoj šibenskoj ulici Stjepana Radića. Tako je jučer postavljen sloj afalta na prometnici kod bolnice i od tada se promet tom gradskom žilom kucavicom odvija bez većih teškoća.

No, uskoro muke koje su imali oni koji prolaze kroz središte grada, čekaju one kojima je ruta preko Šubićevca svakodnevica. Naime, kako koncesionar izgradnje plinsko-distribucijske mreže u Šibeniku, tvrtka EVN Croatia, plinovod postavlja u fazama, sljedeća je na redu ona od nadvožnjaka kod Gimanzije pa do Lidla na Šubićevca.

Kako su izvijestili iz šibenske gradske uprave radovi na postavljanju plinskih instalacija na Šubićevcu počet će sredinom veljače i trajat će oko dva mjeseca, odnosno do sredine travnja.

Međutim, varaju se oni koji misle da je izmještanjem radova na Šubićevac došao kraj problemima sudionicima u prometu u centru grada. Podsjećamo, još uvijek je zatvorena cesta od Poljne prema rivi. A idućeg tjedna kada bude završena ta faza, radovi na postavljanju novih vodovodnih i kanalizacijskih cijevi sele na glavnu cestu kod Šupuka. Dakle, čekaju nas novi prometni čepovi. Ne preostaje nam ništa drugo nego naoružati se strpljenjem.

20. travanj 2024 00:10